YouTube kanal om biodling

Allt om honung

Allt om biodling

Slöja, hatt med skyddsnät runt om - beige, vit eller ljusgul (bihatt)
160,00 kr
Honungsbehållare 70l - rostfri
1 700,00 kr
Honungsbehållare 18l - plast
229,00 kr
Honungsbehållare 50l - rostfri
1 630,00 kr
Honungsbehållare 33l - plast
269,00 kr
Honungsbehållare 30l - rostfri
1 550,00 kr
Honungsbehållare 10l - plast
189,00 kr
Tappkran 2 tum
95,00 kr
Tappkran 6/4 tum
85,00 kr
Transportlåda
100,00 kr
Avläggarlåda
250,00 kr
Tratt till avläggarlåda - rund
390,00 kr
Tratt till avläggarlåda - rund
390,00 kr
Paketbin låda
110,00 kr
Avtäckningsgaffel-böjd-21 med trähandtag
125,00 kr
Avtäckningsgaffel-böjd-25 med trähandtag
130,00 kr
Avtäckningsgaffel-böjd-20 Pro
275,00 kr
Avtäckningshyvel med trähandtag
275,00 kr
Avtäckningsbricka med ramställ och vaxhyvel
1 750,00 kr
Avtäckningsställ med nätsil och avtäckningsgaffel
875,00 kr

Betalning och Leveransvillkor

| more

1. Beställning och köp 

 Beställning görs med fördel via vår webb-butik, men det går också bra att skicka en beställning via e-post till info@bigarden.se

Ange tydligt: namn, leveransadress och telefonnummer. Ange även artiklarnas nummer och antal, samt vid behov mått och storlek på kläder.

 En orderbekräftelse skickas automatiskt efter att beställningen från webb-butiken mottagits. Strax därefter skickas ytterligare ett mail med information om den slutgiltiga fraktkostnaden för godkännande av kunden. Ordern träder i kraft endast efter att fraktkostnaden blivit godkänd.

Obs! Vid val av ”Fraktkostnadsförfråga” visas fraktkostnad/leveranskostnad 0kr. Detta betyder inta att kostnaden för frakt blir 0kr*. Den slutgiltiga fraktkostnaden meddelas via mail.

Vid beställning via vår webb-butik träffas avtal om köp först när Bigården Sverige bekräftat beställningen.

Om du inte får någon orderbekräftelse, hör av dig till oss via E-post eller telefon.

Bigården Sverige har ägande- och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har erlagts från kund

 

(* 0kr - i vissa fall ingår fraktkostnaden i varans pris. Detta gäller endast vid de fall då det framgår av produktens beskrivning)


2. Priser

Huvudsakligen presenteras priserna inklusive moms. Momssatsen är 25%.

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella prisfel.

3. Betalning

    2.1. Betalning till Bankgiro.

    2.3. Fakturabetalning (särskilda villkor gäller)

Leverans mot faktura sker endast efter överenskommelse med Bigården Sverige. Har sådan överenskommelse ej träffats, sker leverans mot efterkrav. Betalning av fakturan skall vara Bigården Sverige tillhanda senast på förfallodagen. Vid försenad betalning debiteras ränta med 5% per månad samt lagstadgad avgift för skriftlig betalningspåminnelse. Bigården Sverige äger rätten att överlåta betalningsregistreringen till annan part.

Samtliga varor förblir Bigården Sveriges egendom till dess att full betalning har erlagts.


4. Leverans

Vi behandlar din beställning i möjligaste mån senast dagen efter att den inkommit, förutsatt att alla varor finns i lager. Din beställning levereras normalt inom 7-10 dagar. Under högsäsong och i de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara längre.


5. Försening av leveransen
 
Vid tillfällen då leveransföresningar uppstår utom vår kontroll, t.ex. då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss. Om det inträffar, frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit. Om leveranser drar ut på tiden, meddelar vi dig så fort vi har ett leveransbesked. Du har som kund alltid rätt att häva köpet utan kostnad vid leveransförsening. 

6. Reklamation

Om varan är skadad vid ankomsten, måste kunden omgående anmäla detta till transportören och till Bigården Sverige. Det åligger köparen att omgående ankomstkontrollera varan. Reklamationer som beror på uppenbara felaktigheter från Bigården Sverige sida, såsom felexpedieringar eller fabrikationsfel anmäls skriftligen till Bigården Sveriges kundservice inom 7 dagar från ankomstdatum. Vid eventuell retur skall varan återsändas i mottaget skick och i originalförpackning. Köparen står för fraktkostnaden.

7. Distans- och hemförsäljningslagen

Bigården Sverige tillämpar distans- och hemförsäljningslagen. Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta gäller dock inte om förseglingen brutits. Med försegling avses även teknisk plombering.

8. Personuppgifter

Informationen du lämnar om dig själv används endast internt. Inga uppgifter om dig kommer att föras vidare till tredje part. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.

9. Övrigt

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar av tekniska data som ligger utanför vår besiktning.
Vissa bilder är endast exempelbilder och representerar inte alltid den exakta produkten.  Vi hänvisar till gällande produktbeskrivning.
Information på vår hemsida kan vara felaktig, den kan vara äldre och inte uppdaterad. Vi reserverar oss mot eventuella stavfel och felskrivningar gällande våra varor och tjänster.


Om du är under 18 år måste din målsman godkänna beställningen.

c